Confession

Header v1

Een kijkje op Bloglovin zegt genoeg, bloggende fitgirls zijn toch wel de trend van dit moment. Na maandenlang deze sportieve blogvoorbeelden volgen, is het nu toch echt tijd om mijn blogcarrière te beginnen. Als die vele bloggers het kunnen, dan moet het mij toch ook lukken?

Laat ik maar beginnen met een confession: I want to be a FITGIRL. Maar dit was je waarschijnlijk al opgevallen toen je op mijn blog terecht kwam… Het wordt toch echt tijd om de innerlijke fitgirl in mij te vinden. En daarnaast mijn voorbeelden in de blogwereld te volgen en ook mijn leven online te gaan delen.

Een sixpack of leven op enkel salades en superfoods is niet mijn doel, ik hou het wel graag gezellig en haalbaar. Naast het studeren probeer ik steeds vaker te sporten en eet ik meestal ook gezond. Ben ik stiekem dan al een ‘fitgirl’?  Meerdere keren per week roeien, rondjes op de racefiets, spontane rondjes hardlopen en surfen als ik de kans krijg; dit zijn zomaar enkele van mijn sportieve momenten.

Sporten staat eigenlijk altijd al centraal in mijn leven. Een vriend die topsporter is helpt daar natuurlijk ook bij. Mijn grootste doel voor 2016 was het vinden van de sport waar ik gelukkig van word. Zal ik die gevonden hebben met de aankoop van mijn racefiets? Of blijf ik toch iedere keer weer andere sporten proberen? Ik denk dat ik in ieder geval genoeg om over te schrijven heb komende tijd.

Ik heb in ieder geval zin in mijn journey om een fitgirl te worden!

Follow my blog with Bloglovin

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *