Project Amsterdam – Help, een marathon!

Na mijn halve marathon avontuur van twee weken geleden, kijk ik alweer uit naar mijn nieuwe projectje: de marathon van Amsterdam. Ja, het staat er echt: marathon. Ik wil voor de volledige 42 km gaan op 15 oktober. Mijn trainingsschema in Garmin Connect stond stiekem al klaar en over 2 weken ga ik dus weer braaf trainen volgens dat schema.

Natuurlijk heb ik vele vragen; kan mijn lichaam het wel aan? Ga ik mezelf niet slopen tijdens het trainen? Hoe zal het gaan met trainen in de warmte? Komende maanden is het stiller qua geplande sportactiviteiten, wat betekent dat ik met mijn vriend veel zal fietsen en bij mijn ouders af en toe zal suppen en wakeboarden. En dus nu ook veel hardlopen. Het zal mijn eerste volledige marathon worden. Ik sta ingeschreven, dus nu moet ik hem gaan lopen ook. De finish halen is het doel, de tijd is op dit moment nog minder belangrijk. De marathon gaat van mijn bucketlist af!

Maar mijn road to marathon is nu ook te volgen op Instagram: @iwannabeafitgirl.nl Ik hoop door van iedere training een foto te plaatsen mezelf gemotiveerd te houden. Daarnaast zijn vele bloggers die ik volg aan het trainen voor New York, waardoor ik hopelijk ook van die kant geïnspireerd wordt.

En voor nu? Op de korte termijn nog even focussen op de Basic Fit Obstacle Run op 17 juni en daarna gaat het beginnen, dan zal ik weer braaf moeten trainen ­čÖé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *